မေတြ့ တာၾကာလို့ဧည့္သည္ ေတြကို သူငယ္ခ်င္းေတြ ကို အိမ္မွာထမင္းေခၚစား မလို့ပါ..ေနာက္ေတာ့ ပ်င္းတဲ့စိတ္က အႏိုင္ယူ
သြားေတာ့ အိမ္မွာ ရွိတာပဲခ်က္ၿပီး ကိုယ့္အတြက္ပဲ ကိုယ္ခ်က္စား လိုက္တယ္ အဟဲ။
အၿပင္မွာ ပဲ တနင္းလာ ကေန ေသာၾကာ၊ တခါတေလ စေနေန့ပါ အၿပင္မွာ စားေနရေတာ့ ဘိုစာ ေတြ၊ အၿပင္စာေတြ ကို မၿငီးမၿငဴစားေနရတဲ့ ကိုယ့္ကိုယ္ကို ရိုးရာစာ အဖြားမီးဖိုေခ်ာင္ က အစားအစာေလးေတြ ခ်က္ေၾကြးအုံုးမွ လို့ စိတ္ကူးရ ေပမဲ့ မီးဖိုထဲ ကို ေရခဲေရ ၀ိုင္ ဘီယာ ေလာက္ပဲ ယူဖို့ေလာက္ ပဲေရာက္ၿဖစ္တဲ့စိုင္း ဘာခ်က္ရမယ္သိေသးဘူး၊ ေရခဲေသတၱာမွာ ဘာေတြ ရွိမွန္း မသိေသးဘူးေလ၊ မေန့ကေတာ့ ထမင္းထြက္စားရင္း မုန္ညွင္းရြက္ လတ္လတ္ဆပ္ဆပ္ေလးေတာ့ ရွိေနတယ္..
ငါးၾကင္းလဲရွိတယ္..ဟား ခရမ္းခ်ဥ္သီးတစ္လံုးက်န္ေနေသးတယ္..
ရွမ္းပဲပုတ္ေလး လိုု့ေခၚၿခင္ေခၚပါေစ ဒါကိုေပြ မယူႏိုင္ပါဘူးေလ..ဆိုသလိုပဲ၊ ပဲပုတ္ေထာင္းမယ္ ခရမ္းသီးနဲ့..
ၿပီးေတာ့ ငါးၾကင္းေၾကာ္ေလးနဲ့.....
မုန္ညွင္းကိုေတာ့ အခ်ဥ္မခ်က္ေတာ့ဘူး. ေရေႏြးဆူဆူထဲ မုန္ညွင္းၿပစ္ထည့္လိုက္တယ္.. ဆား အခ်ိဳမွဳန္ ့ၿပစ္ထည့္..၁၅ မိနစ္ေလာက္ ၾကာေတာ့ အရြက္လဲႏွဴး ေတာ့မွ ၾကက္ဥ ထည့္ၿပီး ေမြ ၿပီး ခ်လိုက္တယ္..ငရုတ္ေကာင္းေလး ၿဖဴးၿပီး ...စားဖို့ အဆင္သင့္ေပါ့..ၾကံဳတုန္းစားသြားေနာ္... ဟဲဟဲ
No comments:
Post a Comment